perjantai 30. lokakuuta 2009

Rab ne bana di jodi


Taani on juuri menossa naimisiin kun hänen sulhasensa kuolee matkalla häihin ja Taanin isä saa sydänkohtauksen, eikä hänellä ole kauan elinaikaa. Sairaalassa Taanin isä pyytää hänen lempioppilaaltaan, voisiko tämä naida Taanin. Surinder suostuu, mutta ei kuitenkaan halua ellei Taani halua. Taani kuitenkin suostuu isänsä takia. Isä kuolee. He menevät naimiin, nukkuvat kuitenkin eri huoneissa, eivät puhu toisillee ja tuskin koskaan tapaavat talossa. Suri on kiltti ja huomaavainen mies eikä halua mitenkään häiritä tai tuottaa Taanille surua. Hän rakastaa tätä niin paljon. Taani kuitenkaan ei voi enään koskaan rakastua, ja tästä Suri tulee hyvin surulliseksi. Hän huomaa, että Taani pitää elokuvien sankareista, hän haluaa muuttua tällaiseksi. Häntä auttaa paraskaveri Bobby (parturi). Suri kokee suuren ulkonäkö muutoksen. Taani käy tanssitunneilla joten Suri elää nyt kaksoiselämää: Super coolia Rajia tanssitunneilla ja yksinkertaista Suria kotona, Taani ei kuitenkaan tiedä tästä mitään, vaan alkaa vähitellen tutustua tähän cooliin Rajiin.

Arvosteluni: Tämä oli ehkä ainoa ShahRukhin elokuva mistä en ole pitänyt. Kummastakaan roolista en pitänyt, ja se oli myös vähän tylsä. Mutta kyllä kappaleet olivat ihan hyviä.

Ohjaaja: Aditya Chopra

Tuottaja: Yash Raj Films

Kirjoittaja: Aditya Chopra

Musiikki: Salim-Sulaiman

Päänäyttelijät: Shah Rukh Khan, Anushka Sharma, Vinya Pathak

Valmistuvuosi: 2008

5 kommenttia:

  1. Mä tykkäsin tästä leffasta kovasti. Ihanan söötti. Miehen uhrautuminen naisen vuoksi on ihana uusi teema Bollywoodissa! :D

    VastaaPoista
  2. sulhanen kuolee matkalla häihin :D

    VastaaPoista
  3. Aijaa... Ettei olis hyvä leffa. Harmi! http://anuradha.vuodatus.net

    VastaaPoista
  4. Se oli tosiaanki hyvä! tykkäsin siit Surin roolista, se oli aika erilainen ku normaalisti :)

    VastaaPoista

 
Designed by Lena Graphics by Elie Lash