perjantai 16. lokakuuta 2009

Kambakkht Ishq


Viraj työskentelee hollywoodissa super stuntmiehenä ja Simrita on lääkäri ja supermalli. Heitä yhdistää vain yksi asia he eivät usko rakkauteen, eivät sitten yhtään. Vaan suorastaan väheksyvät vastakkaista sukupuolta. Simritan paras kaveri ja Virajin veli ovat menossa naimisiin. Häät keskeytyvät pahasti kun ensin Viraj tulee ovet paukkuen sisään ja yrittää taivutella veljensä pois avioliitosta. Sitten Simritakin tulee taivuttelemaan kaveriaan. Viraj ja Simrita tapaavat näin ensimmäisen kerran ja tällöinkin heille tulee kamala riita. Simrita uskoo että miehet eivät ajattele kuin yhtä asiaa ja Viraj taas luulee vaimon pilaavan koko elämän. Häissä heillä on vielä paljon kinaa ja häiden jälkeen he törmäävät toisiinsa koko ajan. Ja kinaa on koko ajan.

Arvosteluni: No kappaleet olivat hyviä ja näyttelijät myös, mutta elokuva oli sellainen keskihyvä. Tai siis että kappaleet olivat parempia kuin itse elokuva. Juoni oli kyllä ihan hauska. Huonoa että oli liikaa Hollywood glamouria.

Nimi: Kambakkht Ishq

Tuottaja: Sajid Nadiadwala

Ohjaaja: Sabbir Khan

Kirjoittanut: Anvita Dutt Guptan, Ishita Moitra, Sabbir Khan

Musiikki: Anu Malik, Anvita Dutt Guptan

Päänäyttelijät: Kareena Kapoor, Akshay Kumar, Aftab Shivraman, Amrita Arora

Valmistusvuosi: 2009

2 kommenttia:

  1. Täytyy katsella leffan musikaalikohtaukset lävitse! ;)

    VastaaPoista
  2. joo kappaleet oli kyllä parempia, mutta niissäkin oli liikaa sitä hollywoodia tai niin. koska pidän perinteisiä intialaisia tansseja itse parempana. mutta kyllä ne alkoi soimaan päässä :D

    VastaaPoista

 
Designed by Lena Graphics by Elie Lash