perjantai 16. lokakuuta 2009

Don - The Chase Begins Again


Ei ole ainoastaan vaikeaa tappaa Donia, se on mahdotonta: Huumemaailma on kovimmillaan vuonna 2006. Kaksi Liigaa Singhania ja Vardhaa ovat kovia kilpakumppaneita. Vardhaanista ei tiedetä mitään. Poliisi DCP D'Silvan työnä on saada Singhania kiinni. Sighanian alaisena on kuitenkin huippuvaarallinen Don, hän tekee kaiken työn ja tappaa kaikki vähänkin petturilliset ihmiset. Muita ihmisiä Sighanialla on: Narang, Anita Donin tyttöystävä ja Roma (ei ole vielä alussa). Don tappaa siis kaikki petturit ja on tosi hirveä. Yksi uhreista oli Ramesh. Hän oli Roman veli ja Kaminin Sulhanen. Naiset ovat todella vihaisia murhasta ja yrittävät tappaa Donin kummatkin omalla tavallaan. Kamini kuolee, Roma pääsee Singhanialle töihin. Poliiseilla on todella kova halu saada Don kiinni ja yrittävät miettiä kaikenlaista. Yhtenä päivänä D'Silva saa Donin kiinni, mutta ei kerro tätä kenellekkään vaan vie pahasti haavoittuneen Donin sairaalaan. Hän etsii käsiinsä Vijayn, Täysin samannäköisen miehen kuin Don. Hänen aikeenaan on laittaa Vijay Donin paikalle. Sairaalassa Don kuolee ja Vijayn täytyy jatkaa Donina D'Silvan neuvoessa häntä. Miten sitten loppujen lopuksi käy ainakin hirveitä juonenkäänteitä.

Arvosteluni: En tiedä miten ne tekevät sen Intiassa, pidän kaikista Action leffoista. Mutta tämä oli ihan huippu ihan mahtavan paras. Kappaleet parhaita, juoni aivan huiman jännittävä ja kaikin puolin Täydellinen. Ja loppu oli paras. Ei muuta voi sanoa.

Nimi: Don

Tuottaja: Farhan Akhtar, Ritesh Sidhwani

Ohjaaja: Farhan Akhtar

Kirjoittanut: Farhan Akhtar, Karan Kashyap

Musiikki: Shankar-Ehsaan-Loy

Valmistusvuosi: 2006

2 kommenttia:

  1. Oletko nähnyt alkuperäisen Donin? Itse pidän siitä valtavasti ja tämä uusi on vain valju kopio.. Jos olet kuullut blacksploitaatio-elokuvista (esim. Shaft), niin juuri sitä tyylilajia se vanha edustaa. Se on ihan hulvaton! Merkittävää vanhassa Donissa on naissankarin rooli. Nimenomaan sankarin! Upea Zeemat Aman teki hienon feministisen roolin, jollaista ei juuri Bollywoodissa ole nähty. Tällaisia rooleja on paljon Hong Kong Kung Fu -pläjäyksissä, jossa naissankari on yhden vertainen miehen kanssa ja pärjää taisteluissa yhtä hyvin. Priyanka Chopra halvensi mielestäni tämän roolihahmon uudessa Donissa. Priyanka kun ei osaa muuta kuin olla aivoton, avuton mallinukke (tosi rumasti sanottuna). :(

    VastaaPoista
  2. joo jos saisin sen vanhan jostain hommattua niin voisin kattoa, eihän siinä ole liian samanlainen juoni.

    VastaaPoista

 
Designed by Lena Graphics by Elie Lash