perjantai 13. marraskuuta 2009

Main hoon na

Project Milaap on armeijan projekti jonka yrityksenä on saada maat Intia ja Pakistan ystäviksi. Kuitenkin jotkut vastustavat tätä liikettä kuten Raghavan ja hänen joukkonsa. He yhdessä järjestävät yllätys hyökkäyksiä armeijaa vastaan. He hyökkäävät kerran televisio ohjelmaan, ja tässä taistelussa kuolee Brigadier Shekhar Sharma, Major Sharman isä. Kuolinvuoteellaan isä kertoo pojalleen, että tämä ei olekkaan miehen ainoa poika, vaan Majorilla on myös veli. Isä kuolee. Major päättää etsiä veljensä, ja samalla hänen täytyy lähteä suojelemaan Sanjanaa Raghavalta. Hän tietää, että Sanjana ja hänen veljensä ovat samassa koulussa. Kenellekkään hän ei kuitenkaan kerro, että on oikeasti armeijassa. Pian hän saa selville kuka on hänen veljensä, Lakshman ns. Lucky koulun coolein poika. Sanjana on rakastunut Luckyyn, mutta Lucky ei huomaa sitä. Major rakastuu tulisesti kemian opettajaan Chandniin. Raghavan kuitenkin hyökkäyksiä koulun oppilaille ja pian hän ottaa koko koulun panttivangiksi. Ja lukitsee kaikki juhlasaliin.

Arvosteluni: Hyvä jos saitte juonestani jotain selvää, se on monimutkainen selittää. Tosi action leffa, toisin kuin kappaleista päättelin. Mutta todella hyvä kyllä. Aika paljon oli hauskoja taisteluhyppyjä.

Ohjaaja: Farah Khan

Tuottaja: Shah Rukh Khan, Gauri Khan

Kirjoittanut: Farah Khan, Rajesh Saathi, Abbas Tyrewala

Musiikki: Anu Malik

Päänäyttelijät: Shah Rukh Khan, Sushmita Sen, Sunil Shetty, Zayed Khan, Amrita Rao, Kabir Bedi

Valmistusvuosi: 2004

1 kommentti:

  1. Farah Khanin mahtava esikoisohjaus!! Vaarallinen tehtävä 2 kohtaa Greasen.. Hysteerisen hauska ja aivan loistavia biisejä. :)

    VastaaPoista

 
Designed by Lena Graphics by Elie Lash