maanantai 23. marraskuuta 2009

Tuliaiset 2

Tällaset morsiammen käsijutut, morsian pitää näitä koko hääpäivän ja ne tarttuu joka paikkaan. varsinkin kun mekkokin on täynnä timantteja. Itse laitoin ne ikkunan koristeeksi ja ne helisee tosi helpolla.
Kauhean pahalta haiseva rasia, se haju on aivan kauhea. Mutta muuten kyllä nätti.
Krishna patsas, ihana. Kynttilät on kyllä ihan suomesta, ja siinä edessä näkyy vielä huonosti '' jumalan kengät'' hopeaa.
Kaikenlaisia juttuja, peili, öljylamppu, kajaali, huivi... peili on tosi kiva, takana vain näkyy jotkut kauheat liimaukset, ja öljylamppu on kivan devdasmainen. Huivi on nyt vakio asusteeni.
Halpoja kauniita koriste nauhoja, kauppa oli huiman korkea ja hyllyt täynnä toistaan hienompia ja värikkäämpiä. Harmi etten ostanut enempää. Jokaista on noin 2 metriä.
Korviksista näytän erikseen kaikkein ihanimmat! nämä AAH onneksi löysin ne!
SUURIA korvakoruja, noi pyöreät on tosi kivoja, mutta oikeen koskaan käytä niitä. Sitten kaikkia kivoja heliseviä, ja kimalteisia. Taustalla näkyy myös kivan värikäs sari.
Kutsukorteissa on hauska tapa, laittaa aina yksi rupia mukaan, ja kun ostat kirjekuoria ne on jo niissä valmiina liimattu, ehkä voin laittaa niitä postiin ihan hauskuuden vuoksi.
Värikkäitä aitoa nahkaa olevia kenkiä, pohjat on kyllä niin ohuet että ei tule varmaan kestämään edes viikkoa, jos sitten raaskin niitä laittaa edes jalkaan.
IIIIhania kankaita, ne myydään usen sellasina pakkauksina että siinä on housun, kurtan ja dupattan kangas. tosi ihania! Loput kankaan hävis just jonnekki ku yritin löytää ne.
Hassuja julisteita, oikean puoliset ostin ite, mutta koska en löytänyt Intiasta yhtään Srk julistetta, sain sen sitten vähän jälkeen päin. Se on tosi huvittava.
Paljon bindejä! ne on niin värikkäitä ja kivoja, en kyllä tiiä missä niitä voisi oikein pitää ku niitä alkaa olla jo vähän liikaa.
Astioita, kotona on kiva syödä tollasista laitasista ja mukeista. Ja ne on tosi hienojaki!

6 kommenttia:

  1. Hei! Löysin blogisi ihan sattumalta! Liityn lukijaksi!

    VastaaPoista
  2. kiitos! kiva saada lisää lukijoita :)
    Toivottavasti on kivaa luettavaa

    VastaaPoista
  3. Voih kuinka ihania tuliaisia! <3

    VastaaPoista
  4. Tosi hienoja kuvia :) Miten voi ryhtyä blogin seuraajaksi?`Pidin blogeja aina tylsinä ja tää on eka josta tykkään :)

    VastaaPoista
  5. no tällä blogilla ei oo sellasta blogin lukemis kohtaa mutta jos olet esimerkiksi Bloglovinissa niin siellä ainakin on tämä blogi

    VastaaPoista
  6. Kiva jos tykkäsit, on aina tosi kiva saada lisää lukijoita. :)

    VastaaPoista

 
Designed by Lena Graphics by Elie Lash