lauantai 14. marraskuuta 2009

Ostokset

Intian reissussa yksi tärkein osa on tietysti ostokset. Kaikkea täydellistä sieltä saa. Kivoin ostospaikka oli suuri alue: Krishna Nagar oli täynnä ihania pikkupuoteja.
Aivan ihanan täydellisen valloittavat rengas nenäkorut! Tosi kauniita nenässä. Pidänkin näitä useasti kotona vain huvin vuoksi. Harmi vain ettei ole aitoa nenäreikää minulla. Nämä kyllä saa nenään ilman sitä.
Aitoa hopeaa olevia nilkkakoruja, ei ne kyllä hirveästi helise. Mutta heliseviä minulla on jo. Käärme on yksinkertainen ja toinen koristeellinen, en vain hirveästi pidän sen oranssista puolesta joten käännän sen toisinpäin.
Erinlaisia lehtiä, mutta eniten tietysti bollywood lehtiä, siellä on myös kokkaus lehti ja muotilehti.
Mukana oli myös julisteita Kajol ja Priyanka Chopra
Tikat on kivoja. Ostin myös hopeisia, mutta ei mahtunu kuvaan.
Käsikoruja paljon pari laatikkoa, tässä on vain esimerkkejä. Ne on aivan ihania ja todella halpoja. Kaupassa voi ihan sokaistua, korujen määrästä ja kimalluksesta.
Elokuvia! Niitä olikin vähemmän kuin muistin, mutta siellä on karaokeita, musiikkivideo dvd:itä, SRK:n kuuden elokuvan kokoelma ja kaikkea jännää.
Loput elokuvat. Myös hindin opiskelu kirjoja, mutta ei ole aikaa opiskella vaikka, haluaisin tosi kovasti, toivottavasti pian.
Vaatteita. Aika monet näistä on kurtia, ja rypistyneitä pesusta. Mutta ihania! Ostin myös valkoisen yöpuvun, mihin kuuluu Löysät housut ja kurta.
Kosmetiikkaa. Nestemäisiä bindejä, hiusöljyjä, ihomustetta. Mutta kaikkein parasta on SRK hajuvesi ja deodorantti, viiminen löytö ja viiminen kauppa viimeisenä yönä. Olin ihan ilosta sekaisin! Tuoksukin on ihan siedetävä.
Dupatta ja housu yhdistelmät. Muut ovat tiukkoja paitsi oranssit ovat löysät ja mukavat. Ehkä lempparini näistä. Harmi vaan että kultaiset koristeet menivät pilalle kun kastuivat?
Matka oli niin ainutlaatuinen mulle kirjoitin kaiken muistiin. Tässä on yksi aukeama siitä.

Paljon kaikkea jäi laittamatta tähän mutta, teen vielä ostokset 2 niin nekin pääsee, kengät, korvikset, kankaat, astiat, nauhat, bindit...

4 kommenttia:

  1. saako sun matkapäiväkirjan lukea? siis silleen kokonaan.

    VastaaPoista
  2. Oih mitä ostoksia!! Oot löytänyt kaikkea aivan ihanaa!!! Kiva kun olit laittanut tuon aukeaman matkapäiväkirjastasi. Uskon, että häiritsi jatkuva tuijotus, mutta sille ei vaan voi mitään.. :( Laita ihmeessä lisää kuvia ostoksistasi, huokailee.. :) Intiassa on niin paljon kaikkea ihanaa. <3

    VastaaPoista
  3. kiitos kivasta kommentista, eikä tuijotus häiritse yhtää :D laitan vielä lisää kuvia kun on taas tarpeeksi valoisaa kuvien ottamiseen :)

    VastaaPoista

 
Designed by Lena Graphics by Elie Lash