tiistai 4. toukokuuta 2010

Umrao Jaan

Umrao Jaan kertoo tarinaansa miehelle joka on tullut hänen luokseen. Amiran on nuori tyttö joka asuu Faizabadissa. Kaksi miestä ovat vihaisia Amiran isälle ja kostavat sen kidnappaamalla Amiran ja viemällä hänet Lucknowiin pordelliin, hänet otetaan heti vastaan lämpimästi, hänelle annetaan kaunis nimi Umrao hänestä kasvatetaan hyvä kurtisaani, että vanhempana olisi sitten valmis. ketään ei ole vielä huomannut hänen taitojaan kunnes hän saa suuren mahdollisuuden hänet pyydetään tanssimaan ja viihdyttämään rikkaan miehen häihin. hän saa heti suuret kehut ja tästä alkaa hänen nousunsa. Erityinen yhteys hänellä on Nawab Sultaniin rikkaaseen mieheen. He rakastuvat, tämä ei kuitenkaan ole mahdollista kurtisaanille koska he eivät saa rakastua. Pian alkaa hankaluudet. Nawabin isä ei hyväksy tätä rakkautta ja torjuu lapsensa, Nawab lähtee kylästä ilman Umrao Jaania. Pian Umraonia alkaa kuitenkin ahdistella toinen rikas mies Faiz Ali ja Nawab on menossa naimisiin.


Arvionti: Tosi kaunis elokuva, vaikka tiedän että vanhempi on monen mielestä todella parempi, nautin tästä tosi paljon. Kappaleet oli kaikki tosi kauniita ja Aishwarya tanssi niissä kauniisti. Juoni oli kanssakin hyvä, oli kiva nähdä kurtisaanin elämää.  Tämä oli myös tosi itkuleffa ja surullinen.


Ohjaaja: J.P. Dutta


Tuottaja: J.P. Dutta


Kirjoittaja: J.P. Dutta


Musiikki: Anu Malik


Päänäyttelijät: Aishwarya Rai, Abhishek Bachchan, Shabana Azmi, Sunil Shetty


Valmistusvuosi: 2006

2 kommenttia:

  1. Mä en tosiaan tykännyt tästä uusimmasta, mutta kiva että itse tykkäsit! :)

    VastaaPoista
  2. Minä tykkäsin, Abhishekin ja Aishwaryan välillä rätisee ja kipinöi niin että hyvän, surullisen tarinan uudelleenfilmatisointi saa siitä oikeutuksensa.

    VastaaPoista

 
Designed by Lena Graphics by Elie Lash