sunnuntai 16. toukokuuta 2010

Baazigar

Kaksi rikkaan miehen tytärtä tykkäävät kummatkin miehestä, toinen tuntee hänet nimellä Ajay ja toinen Vickyna. Seeman kanssa he ovat olleet yhdessä jo kauan kuitenkin peläten Seeman rikkaan isän torjuvan suhteen. Priyan ihastuu Vickyyn autokilpailuissa. Mutta oikealta nimeltään Ajaylla on mielessään vain huono menneisyys. Hän ryhtyy toteuttamaan juontaan ja ensin tappaa toisen tytöistä Seeman, muut luulevat hänen tekeneen itsemurhan. Tästä murhasta hänen täytyy hävittää kaikki johtolangat ja hän murhaa ihmisiä. Mikä onkaan hänen oikea syynsä.

Arviointi: Välillä musta aika raaka tai yllättävä. Hauskoja lauluja oli täynnä ja oli se muutenkin aikas huvittava välillä. Ihan erinlainen kuin ajattelin. Shah Rukh oli siis sellainen huijari ja hirveä tappaja. Tämä oli Shilpa Shettyn ensimmäinen elokuva ja aikas kiva! Tämäkin juoni oli kirjoitettu minulta tosi huonosti koska oli sekava kirjoittaa.

Ohjaaja: Abbas Alibhai Burmawalla, Mastan Alibhai Burmawalla

Tuottaja: Ganesh Jain

Kirjoittaja: Robin Bhatt, Akash Khurana

Musiikki: Anu Malik

Päänäyttelijät: Shah Rukh Khan, Shilpa Shetty, Kajol

Valmistusvuosi: 1993

1 kommentti:

  1. Tän leffat kappaleet ovat kyllä legendaarisia. Niitä ei saa päästä pois, vaikka miten yrittäisi! Ilman musikaalikohtauksia, tykkäisisin tästä elokuvasta, sen raakuuden ja synkkyyden takia. Musikaalikohtaukset keventävät hiukan liikaa.

    VastaaPoista

 
Designed by Lena Graphics by Elie Lash