tiistai 30. maaliskuuta 2010

Love aaj kal

Elokuvat tulivat tänään jo! Olin ihan riemuissani ja heti menin olohuoneeseen käymään kaikki musiikkivideot läpi. Lopulta katsoin vielä Love aaj kalin kokonaan.

Meera ja Jai ovat moderni pari Lontoosta. Tykkäävät toisistaan todella paljon. Kummallakin on kuitenkin omat haaveammatit ja ne ovat eri puolilla maapalloa. Kaukaussuhteet eivät vaan toimi ja he eroavat. Kuitenkin hyvinä kavereina, tätä ilmentää se että he pitävät eroamisjuhlat.  PItävät vielä yhteyttä koko ajan, pian kummallakin on jo uudet suhteet. Jain vanha ystävä kuitenkin kertoo tarinan omasta nuoruudestaan Jaille tämä saa hänet ajattelemaan ja koko juttu kääntyy toisinpäin, Jai muistaa taas Meerin. Hän rupeaa ratkomaan suhteitaan Meerin välillä seuraten vanhan miehen tarinaa, joka vaikuttaakin ihan samanlaiselta. asiat menevät hyvin kunnes Meeri saa kihlajaispyynnön, hän on menossa naimisiin. Jai palaa taas omaan työhönsä San Fancicoon, tämä kuitenkin on suuri virhe.

Arvosteluni: Tämä oli toinen Deepikan elokuva minkä näin ja pidin tästä valtavan paljon. Deepika on tosi kaunis. Kappaleet tunsin jo etukäteen ehkä jo liiankin. Elokuva oli tosi hauska ja nauroin koko ajan. Toisaalta se oli myös tunteellinen. Ja oli niin ihana nähdä tuttuja paikkoja Delhissä. Vitsi jos olis ollu siellä just sillon kun elokuvaa kuvattiin. Tosi suositeltavan hyvä!

Ohjaaja: Imtiaz Ali

Tuottaja: Saif Ali Khan, Dinesh Vijan

Kirjoittaja: Imtiaz Ali

Musiikki: Pritam

Päänäyttelijät: Saif Ali Khan, Deepika Padukone

Valmistusvuosi: 2009

1 kommentti:

  1. Minä taas en tykännyt yhtään, juuri tällaista en halua nähdä vaan rrrrakastan wanhanaikaisemmat moraalikäsitykset sisältäviä filmejä, jotka herättävät halun olla parempi ihminen, jotka saavat uskomaan, että dharman seuraaminen kannattaa :)

    VastaaPoista

 
Designed by Lena Graphics by Elie Lash