keskiviikko 10. maaliskuuta 2010

Kaho naa... pyar hai.

Rohit on töissä autonmyyjänä, hän asuu tätinsä ja setänsä luona pikkuveljensä kanssa. Hän unelmoi laulajanurasta ja onkin tehnyt kappaleita. Yhtenä päivänä hän on viemässä autoa syntymäpäivälahjaksi hemmotellulle Sonia Saxenalle. Näin he tapaavat ekaa kertaa. Rohit huomaa heti että Sonia on lellitelty ja lähtee kotiin. Illalla on Sonian juhlat ja siellä he tapaavat Rohit pääsee vihdoin soittamaan oman kappaleensa yleiisölle siitä pidetään. He tuntevat heti vetoa toisiinsa, ja tapaavatkin vielä monta kertaa, He kummatkin ovat menossa musiikilliselle laivaristeilylle, Näyttää siltä että Rohit ei tulekkaan ja Sonia murtuu, mutta laivalla hän olikin jo aiemmin. Humalluksissaan he ovat yhtäkkiä tuntemattomalla saarella kahdestaan, ilman venettä ja ruokaa. Elokuvassa selviää myös Rikollis liiga.

Arvosteluni: Tämä oli kyllä aika huono. Anteeksi. Se oli huipputylsä ja en tykännyt kummankaan roolista yhtään en Rohitin enkä Sonian. Kappaleetkaan eivät säväyttäneet minua. Ja vaatteet ja maisemat olivat kanssa aika karseita ja Kaikki oli tosi ärsyttävää, Silti katsoi elokuvan loppuun saakka urhollisesti.

Ohjaaja: Rakesh Roshan

Tuottaja: Rakesh Roshan

Kirjoittanut: Rakesh Roshan

Musiikki: Rajesh Roshan

Päänäyttelijät: Hrithik Roshan, Amisha Patel

Valmistusvuosi: 2000

4 kommenttia:

  1. Tää oli hirveä hitti 2000-luvun alussa ja tästä Hrithik ponnahtikin kuuluisuuteen. :)
    Mä en myöskään pitänyt leffasta. Sekava ja liian hömppä mulle. :)

    VastaaPoista
  2. Yritin kattoo tan pari kertaa, mutta en pystynyt kummallakaan kerralla pitamaan mielenkiintoa loppuun asti ylla.

    VastaaPoista
  3. ei joo on kyllä niin tylsä :) Ja hömppä

    VastaaPoista
  4. Sopi kuitenkin katsottavaksi lasten kanssa, vaikka lapset kyllä pelästyivät takaa-ajokohtauksia ;) Mutta päätön juoni ei ollut liikaa heille.

    VastaaPoista

 
Designed by Lena Graphics by Elie Lash