maanantai 29. maaliskuuta 2010

Guru

Pienessä Idar kylässä asuu Gurukant Desai, Hänen unelmansa on tulla jonain päivänä tärkeäksi liikemieheksi, Hänen isänsä ei kuitenkaan usko tätä. Hän menee turkkiin maustealalle, mutta pian lopettaa tämän työn, sillä haluaa tehdä töitä itselleen eikä toiselle.  Hän palaa Intiaan ja menee naimisiin Kaverinsa siskon Sujatan kanssa, Pian he matkustavat yhdessä Mumbaihin ja Siellä totuus valkenee että liikealalla pärjää vain rikkaat ja vaikutusvaltaiset ihmiset. Mutta pian Shakti Trading on yksi Mumbain suurimmista yhtiöistä, mutta onko tämäkään tarpeeksi Gurulle. 


Arvosteluni: Tämän juoni oli todella vaikea ymmärtää, joten toi juonen selitys saattoi olla aika virheellinen ja huono, mutta Katsoin tämän elokuvan periaatteessa vain yhden kappaleen vuoksi, sen kun Aishwarya Rai tanssii sateessa. Ihana kappale. No Aishwarya Rain rooli oli herkkä ja kiva mutta muuten elokuva oli mielestäni melko tylsä. 


Tuottaja: Mani Ratman


Ohjaaja: Mani Ratman


Kirjoittaja: Mani Ratnam


Musiikki: A.R. Rahman


Päänäyttelijät: Abhishek Bachchan, Aishwarya Rai, Mithun Chakraborty


Valmistusvuosi: 2007

4 kommenttia:

  1. hei voisitko pistää tunnisteet näkyviin tohon viereen, et ois helpompi löytää eri arvosteluja? :)

    VastaaPoista
  2. joo pitää kattoa ku tä uus modaus tarkottaa sitä et jotkut lähti pois esim just se tunnistejuttu ja lukijat

    VastaaPoista
  3. Mä näin tämän leffan lentokoneessa. Se oli vieläpä pan&scan muodossa eli kuva ei näkynyt kokonaisuudessa, vaan sitä oli leikattu, että se mahtuisi ruutuun. Kamalaa. :(

    En tykännyt leffasta. Pidän valtavasti Mani Ratmanin elokuvista, mutta jotenkin tämä vaan tökki. Ehkä pitäisi katsoa se uudestaan...

    Barso Re on tosi nätti kappale. :)

    VastaaPoista
  4. Minusta leffa oli hyvä, mutta katsoinkin sitä eräänlaisena Bollylla terästettynä henkilödokumenttina... Filmihän seuraa bisnesmies Dirubhai Ambanin, maailman toiseksi rikkaimman perheen omaisuuden luojan, elämäntarinaa, joskin käsikirjoittaja on lisännyt mukaan muistakin elämäntarinoista poimittuja juttuja hyvän leffan rakentamisen nimissä.

    VastaaPoista

 
Designed by Lena Graphics by Elie Lash