sunnuntai 10. toukokuuta 2009

Om shanti om


Om on tavallinen mies joka haluaa tulla kuuluisaksi, silti hän näyttelee tällä hetkellä vain pieniä rooleja pienissä elokuvissa. Hän on tulisesti rakastunut supertähteen Shantiin. Ja kun hän kerran tapaa Shantin, he ystävystyvät. Juuri kun hän luulee että kaikki on hyvin, hän saa tietää Shantista jotain sellaista mikä saa Omin sydämen murtumaan. Tämä asia kuitenkin koituu Shantin kohtaloksi ja hän kuolee, Omin yrittäessä pelastaa häntä. Om näki ketä murhasi Shantin ja aikoo kostaa hänelle, yrittäen saada hänet tunnustamaan tekonsa. Elokuva tapahtuu melkein kokonaan vähän Hollywoodin tapaisessa elokuvan tuottopaikassa.

Arvosteluni: Minusta elokuva oli aivan ihana, sillä se oli niin hauska, iloinen, surullinen eli täynnä kaikkea. Varsinkin kappaleet Deewangi deewangi ja Dhoom taana olivat täynnä tarttuvaa musiikkia ja hauskoja tansseja. Elokuvassa on myös paljon muita lauluja. Juoni oli aika kiva mutta siinä tapahtui jotakin juttuja mitä ei varmaan täältäpäin tulevissa elokuvissa ole. Elokuva on ehkä hieman sekava sillä se sekoittaa monta kategoriaa, mutta näin on juonet muissakin intialaisissa leffoissa. On myös huvittavaa seurata kun intialaisissa elokuvissa ei saa suudella, joten aina tulee jokin eteen suutelukohtauksissa.

Nimi: Om Shanti Om

Tuotanto: Red Chillies Entertainment Eros Labs

Käsikirjoittajat: Topper Alam, Abbas Tyrewala

Tuottaja: Farah Khan

Säveltäjä: Vishal-Shekhar

Pääosat: Sha Rukh Khaan, Deepika Padukone, Kirron Kher, Shreyas Talpade, Arjun Rampal

Valmistus vuosi: 2007

2 kommenttia:

  1. Loistava elokuva jälleen Farah Khanilta! Elokuvan loppu jäi mun mielestä vähän keskeneräiseksi (ainakin tunnetasolla). Olisin kaivannut hautajaisia. Nyt jäi sellainen tunne, että Shanti jäi kummittelemaan studioon..

    VastaaPoista
  2. joo loppu oli minunki mielestä aika pikainen tai miten sen nyt sanoisi, kuitenkin :)

    VastaaPoista

 
Designed by Lena Graphics by Elie Lash