torstai 8. huhtikuuta 2010

Duplicate

Babloo on tavallinen mies, joka unelmoi vaan olevansa maailman paras kokki. Kaikki menee hyvin ja hän pääsee töihin Hotellin ravintolaan, vaikkakin kommellusten kautta. Hotellin omistaja on kaunis Sonia ja he ihastuvat.  Kaikki on ihanaa kunnes Babloo vangitaan ja hänen sanotaan olevan Manu, hirveä murhaaja joka on karannut vankilasta. He nimittäin näyttävät täysin samalta. Babloo pääsee kuitenkin vapaaksi, hänen äitinsä todistuksella. Mutta kun Manu kuulee tästä toisesta "kopiosta" hän alkaa käyttää heidän samaa ulkonäköään hyväksi. He sekoittuvat täysin.

Arvosteluni: Pelkkää hömppää, se on Shah Rukh Khanin näyttelemänä tosi kiva juttu, mutta ihan joskus se meni yli. Vaikka elokuva oli ihan vitsiä, samaistuin heti Babloohon ja oli hirveetä ku tuli niitä väärinkäsityksiä, tulee sellanen olo että niitä ei mitenkää olis voinu selvitää. Hienosti oli yhdistetty niitä videoita niin että olin kaksi Shah Rukh Khania samassa kohdassa.  Manu oli aika ällöttävä. Ja roolit oli tosi hauskoja. Yhdessä kohtauksessa Shah Rukh oli naisena! Jossain kohdissa oli pilailtu vanhan Donin kustannuksella. Ja Manu oli tosi raaka. Tässä oli myös hassua Intialaista actionia paljon, mutta ei liikaa. Ja kappaleet oli iloisia ja musiikkivideot pelkkää hulluttelua.  Aika hassunhauska!

Ohjaaja: Mahesh Bhatt

Tuottaja: Yash Johar

Kirjoittaja: Robin Bhatt, Akash Khunara, Javed Siddiqui

Musiikki: Anu Malik

Päänäyttelijät: Shah Rukh Khan kaksoisroolissa, Juhi Chawla, Sonali Bendre

Valmistusvuosi: 1998

 





Näistä kolmesta musiikkivideosta näkee elokuvan hulluuden

4 kommenttia:

  1. Tää on niin ihqu leffa! :D Tulee vaan hyvälle tuulelle, kun katsoo noita musikaalikohtauksia! Shahrukh fani ehkä jaksaa tämän katsoa, mutta muut pyörittelee silmiään, ja pyöritelköön! :D

    VastaaPoista
  2. niin, en ehkä tuttavil tänä näyttäis koska tämä tosiaan voi olla niille vähän liikaa :D pyörittelis just silmiään, että mitä tää on :) Mut musta oli toosi hauska. Katon sitä alusta nyt heti ku se äsken loppus.

    VastaaPoista
  3. Tämä on ehdottomasti nähtävä!

    Mies just pyöritteli päätään, kun joutui ostamaan matkalta dvd:itä kasan: 'kukaan ei usko, että joku täälläpäin maailmaa tykkää SRK:sta'. Juu, onhan se vähän omituista. Mutta kun nämä ovat hauskoja(kin) =D

    VastaaPoista
  4. Kannattaa joo. Eihän Bollywood ookkaan kovin iso juttu täällä, se voisi olla. Koska elokuvat niinkuin sanoit ovat hauskoja ja kaikinpuoli valloittavia. Musta se on vaan ihana jos joku tykkää Shah Rukh Khanista :) ja yleisesti Bollywoodista. Täällä blogimaailmassa tutustun enemmän suomalaisiin Bollywood faneihin koska lähipiirissäni niitä ei hirveästi ole, mitä nyt olen johinkin saanut tartutettua :)

    VastaaPoista

 
Designed by Lena Graphics by Elie Lash